ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Trabzon'da galibiyet arıyor

Karşıyaka Trabzon'da galibiyet arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Trabzon'da galibiyet arıyor

PTT 1.Lİg 22.haftasında Karşıyaka deplasmanda 1461 Trabzon'a konuk oluyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak kritik karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Karşıyaka'da iyileşen sol bek Kvesic kadroya alınırken, geçen hafta Kvesic'in yokluğunda görev alan Çağlar kafileye dahil edilmedi. Hazır hale gelen Necati 18'de yer alacak. Tedavisi süren Berkay Can bu hafta da yok.

Karşıyaka yönetimi, Trabzon'da takımı yalnız bırakmayacak. Başkan Fatih Diniz'in yanı sıra 2'nci Başkan Cenk Karace, Futbol Şube Başkanı Kerim Çetin, Futbol Şube Yöneticileri Korhan Yetiş ve Mustafa Özçakar ile Genel Sekreter Mehmet Yaya'da tribünde olacaklar.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, "Boluspor maçının ikinci yarısında sergilediğimiz oyunu bu kez 90 dakikaya yayarak galibiyet arayacağız. Rakibimiz de bizim gibi alt sıralardan kurtulmak istiyor. Futbolcularıma güveniyorum, taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nergiz Çarşısı’nın çehresi değişiyor
Sonraki Haber Çocuğunuz çizgi film izlemeli ama hangisini?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?