ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tiyatrolar Şöleni'nde Sunay Akın sahnedeydi...

Karşıyaka Tiyatrolar Şöleni'nde Sunay Akın sahnedeydi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tiyatrolar Şöleni'nde Sunay Akın sahnedeydi...

Dünya Tiyatrolar Günü etkinliklerini bir haftaya yayan Karşıyaka Belediyesi, 6 farklı oyunla, sanatseverleri tiyatroya doyurdu.

“BİR HAFTADA 6 OYUN”

Birbirinden değerli sanatçıların ve tiyatro ekiplerinin yer aldığı etkinlik kapsamında sahnelenen ilk oyun ‘Bazı Aşklar’ oldu. İkinci oyunda ise Karşıyakalılar, Türkiye’nin önemli Şair, Yazar ve Tiyatro Oyuncularından Sunay Akın’ın, ‘İki Kitap Bir Heves’ isimli tek kişilik performansını izleme şansını yakaladı. 29 Mart'a kadar devam edecek olan etkinlik kapsamında sırasıyla  ‘Suç ve Ceza’, ‘Vatan Kurtaran Şaban’, ‘Bedeli Ödenmiştir’ ve ‘Ben Feuerbach’ isimli oyunlar sahnelenecek.

“İLK 2 OYUNU 2 BİN KİŞİ İZLEDİ”

İlk 2 oyuna da Karşıyakalılar yoğun ilgi gösterdi. 2 bin izleyici Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosunu doldurdu.  Sanata ve sanatçıya verdiği değerle vatandaşların taktirini toplayan Karşıyaka Belediyesi, ünlü tiyatro sanatçısı, yazar ve yönetmen Prof. Dr. Özdemir Nutku'nun ismini de 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde yaşadığı sokağa vererek vefa örneği sergileyecek.

“KARŞIYAKA, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Türkiye’ye örnek olan kültürel ve sanatsal faaliyetlerimiz, ilericiliğin ve aydınlığın kenti olan Karşıyakamıza çok yakıştı. Karşıyakalılar tiyatroya verdiği değeri salonları doldurarak gösterdi. Her dalda kaliteli ve ücretsiz kültür - sanat etkinliklerini Karşıyakalılar ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gelişim Koleji'nden İzmir'de bir ilk...
Sonraki Haber İzmir Körfezi'ne set çekilmesin!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?