ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Tenis’in büyük başarısı…

Karşıyaka Tenis’in büyük başarısı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tenis’in büyük başarısı…

Karşıyaka Spor Kulübü Tenis Şubesi yeniden yapılanarak büyük bir atılıma geçti. Şube Başkanı Talat Dülge, yönetici Altar Toker ve başantrenör ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Yıldıray Çam üçlüsüyle adeta küllerinden doğan Karşıyaka Tenis Şubesi milli takımlara oyuncu vermeye başladı.

Bunun yanı sıra son hafta yapılan şampiyonluklarda da büyük bir başarıya imza attı. Bir sporcusunu Antalya’daki Uluslararası Tenis Kampına yollayan Karşıyaka Antalya’daki Uludağ Cup’ta ilk kez büyüklerde dereceye girdi ve şampiyonluğu kaçıran Pırıl Toker büyük bir başarı elde ederek kürsüye 3. olarak çıktı. Pırıl için milli takım antrenörleri "yeni bir şampiyon geliyor" dediler.
Aynı turnuvada 14 yaş grubunda da Zeynep Sultan Bademci, Yağmur Gültekin, Defne Erbakan birincilik kürsüsüne çıkma başarısı gösterirken, alkışlandılar.
Örnekköy UTEM (Ulusal Tenis Eğitim Merkezi) de düzenlenen hafta sonu yarışmalarında da Karşıyakalı sporcuların dereceleri şöyle oldu:
10 Yaş Birinciler: Mert Özler, Nartkan Kozok, Kuzey Uğurcan, Samim Filiz, İpek Şakiroğlu
10 Yaş üçüncüleri: Çınar Tilki, Melisa Dinç
9 Yaş Birinciler:   Ece Kevenoğlu, Ali Şanlı, Berrak Koçak, Egemen Esas
9 Yaş İkinciler: İlhan Başar Şenel, Ege Şenay, Kayra Çimen

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu
Sonraki Haber Helikopter yumurtası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?