ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, tedbirlerini sıkılaştırarak sahaya indi

Karşıyaka, tedbirlerini sıkılaştırarak sahaya indi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, tedbirlerini sıkılaştırarak sahaya indi

Takıma yapılan koronavirüs testlerinde bir futbolcusunun sonucunun pozitif çıktığı Karşıyaka, tedbirlerini sıkılaştırarak sahaya indi.

Tepeden tırnağa tekrar dezenfekte edilen Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde futbolcuların odaları, her odada tek oyuncu kalacak şekilde ayrıldı. Antrenmanları birer saat arayla 7'şerli 3 grup ve 4 kaleci ayrı olacak şekilde yapan Kaf-Kaf, yemekhanede de yine 7'şerli olarak ayrı masalarda yemek yiyor. Her grup yemekhaneden kalktıktan sonra salon havalandırılıp masalar dezenfekte ediliyor.

Karşıyaka, takımda bir futbolcuda pozitif sonuca rastlandığı için Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu'nun koronavirüs salgını sürecinde yayınladığı Futbola Dönüş Protokolü'ne göre pazartesi günü tekrar testten geçecek. Yeni testte pozitif vakaya rastlanmazsa yeşil-kırmızılılar salı günü takım halinde sahaya inecek. Test sonucu pozitif çıkan futbolcularında herhangi bir semptom bulunmadığını söyleyen teknik direktör Sonar Tolungüç, "Hastanedeki ikinci test sonucunun negatif çıkabileceğini bekledik ama hayalet taşıyıcı olduğu ortaya çıktı. Hastalık belirtisi yok, evinde ilaç tedavisi sürüyor. Test günü takım arkadaşlarıyla aynı ortamda vakit geçirdi. Her ihtimale karşı ikinci kez test olmayı bekliyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rekortmen milli yüzücü Ersin Aydın Karşıyaka'da son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber Uzay Kampı Türkiye 20 yaşında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?