ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü denetimleri sıklaştırdı

Karşıyaka Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü denetimleri sıklaştırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü denetimleri sıklaştırdı

Kurban Bayramı öncesi Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürlüğü denetimlerini arttırdı. Arefe günü yoğun bir çalışma yapan ekipler kuralların uygulanması için çaba harcadı.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürür Bülent Üngür bu konuda şöyle dedi:
"Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz resmi veteriner hekimleri tarafından Kurban satış yeri, sağlık ve güvenlik standartlarının sağlanması için düzenli olarak denetlenmektedir. Denetimler, hijyenik koşulların takibi, hayvan sağlığı ve refahının gözetimi, kesim işlemlerinin uygun şekilde yapılması gibi konuları kapsamaktadır. Ayrıca, kurban satış yerindeki hijyenik tesisler, temizlik ekipmanları ve atıkların düzenli bir şekilde bertaraf edilmesi gibi önlemlerin alınması da denetlenmektedir. Denetimler, Karşıyaka İlçe Tarım Müdürlüğümüz resmi veteriner hekimleri tarafından yapılmakta, halkın sağlığı ve güvenliği gözetilmektedir. Bayram süresince resmi veteriner hekimlerimiz sahada ve denetimde olacaklardır.
 Bakanlığımızca geliştirilen ‘TarımCebimde’ mobil uygulamamız üzerinden;
Kurbanlık hayvanların küpe numarası ile hayvanların yaşı, türü, ırkı ve aşıları hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarım Müdüründen kurban uyarısı...
Sonraki Haber Vitto Brown Karşıyaka dedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?