ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Tarım Müdürlüğü denetlemeleri sıklaştırdı

Karşıyaka Tarım Müdürlüğü denetlemeleri sıklaştırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tarım Müdürlüğü denetlemeleri sıklaştırdı

Korona Virüse karşı denetimler her geçen gün artıyor. Saha çalışmalarına hız veren Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri her gün 7/24 çalışmalarını Karşıyaka’nın dört bir yanında yapmaya devam ediyor.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli yönetimindeki ekipler, özellikle ekmek fırınları ile gıda satışı yapan yerleri sıkı denetim altına aldı. Açıkta gıda satılmaması için yoğun çaba harcayan ekipler, kurallara uymayanlara ceza kesiyor, tedbir almalarını sağlıyor.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, “Korona gündemine dair, Karşıyaka’da her gün denetimler yapıyoruz. Esnafı ve Karşıyakalıların iş yerlerini ve satış mağazalarını denetlediğimiz gibi bilgilendirme çalışmaları da yapıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Camiileri baştan aşağı temizlendi
Sonraki Haber Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nde olağanüstü hijyen önlemleri alındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?