ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarlarından Selçuk Yaşar'a dev pankart

Karşıyaka taraftarlarından Selçuk Yaşar'a dev pankart

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarlarından Selçuk Yaşar'a dev pankart

Karşıyaka taraftarları, kulübe 60 yılı aşkın süredir karşılıksız destek veren duayen iş adamı, camianın sembol ismi Selçuk Yaşar'a sevgi, minnet ve şükranlarını maç öncesi açtıkları dev pankartla sundu.

Kaf-Kaf'ta 1958 yılında başkanlık yapan, o tarihten bu yana kulübe destek olan Yaşar için yapılan, "İyi ki varsın Selçuk Baba" yazılı koreografi büyük alkış aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, kulübün onursal başkan Selçuk Yaşar'ın çok sevdiği kulübü layık olduğu yere getirmek için çalışacaklarını bildirdi. Büyükkarcı, yaptığı yazılı açıklamada, Türk sanayi ve ekonomisine katkı yapan duayen iş insanı Selçuk Yaşar'a kulübe verdiği büyük destek için teşekkür etti.

Kulüpte profesyonel olarak basketbol, voleybol ve yelken branşlarında sporcu olarak görev yapmış, 1958'de kulüp başkanlığı yapan Yaşar'ın taraftarların da gönlünde taht kurduğunu belirten Büyükkarcı, şunları kaydetti: "Sayın Yaşar'a olan sevgi, dünkü basketbol maçımızda açılan dev pankartla bir kez daha taraftarlarımız ve camiamız tarafından gösterilmiştir. Sayın Selçuk Yaşar'a sağlıklı bir yaşam dilerken çok sevdiği kulübümüzü başarılarla layık olduğu yere getirmek için el birliği ile çalışacağımıza söz veriyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan, maçlarımıza gelerek heyecanımıza ortak olan ve kulübümüzü destekleyen Yaşar Holding Yönetim Kurulu üyeleri Feyhan Yaşar, İdil Yiğitbaşı ve Selim Yaşar'a da teşekkür ediyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber En büyük otizm korosu anneler için Karşıyaka'da sahnede
Sonraki Haber İzmir’de temiz hava için denetimler sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?