ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarlarına özel kredi kartı

Karşıyaka taraftarlarına özel kredi kartı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarlarına özel kredi kartı

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ile İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Mesut Dinçer bir araya gelerek Türkiye'nin kendi alanlarında öncü iki kurumunun birlikteliğini duyurdu.

Anlaşmaya göre İş Bankası, Karşıyaka Spor Kulübü’ne özel kredi kartlarını taraftarların kullanımına sunacak. Kendilerine özel kredi kartlarını kullanacak taraftarlar, sunulan ayrıcalık ve fırsatlardan faydalanabilecek.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ankaşmayla ilgili şöyle konuştu: “Kurulduğundan bu yana cumhuriyetin temel değerlerine bağlı, ahlaklı nesiller yetiştirme hedefinde olan Karşıyaka Spor Kulübü’nün, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk milli bankası olan ve Atatürk’ün direktifleriyle kurulan İş Bankası ile olan bu ortaklığı bizim için çok kıymetli. Bu ortalık ilk bakıldığında sadece bir kredi kartı üzerinden sponsorluk anlaşması gibi gözükse de aslında çok daha fazlası. Yeni taraftar kartlarımız, taraftarlarımıza kendilerini ait hissettikleri kulübün bir parçasıyla yeni bir ödeme sistemi sunarken, onlara birçok fırsat ve ayrıcalık da sağlayacak. Böylelikle yaptıkları harcamalarda hem kulübümüz hem taraftarlarımız kazanacak.”    

İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Mesut Dinçer, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin köklü kulüplerinden Karşıyaka ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, şöyle dedi: “Karşıyaka taraftarlarına özel sunulan, tasarımı kulübe özel hazırlanan Maximum Karşıyaka Kart ile taraftarlar alışverişlerinde hem kulüplerine destek oluyor hem de Maximum dünyasının e-ticaretten giyime, elektronikten markete, akaryakıttan seyahate birçok sektörde sunduğu fırsat ve ayrıcalıklardan yararlanabiliyor. Üstelik Maximum Karşıyaka Kart ile taraftarlar KSK Store’larda yüzde 10 indirimli alışveriş fırsatından da yararlanabiliyor.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlangıç
Sonraki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda birlik ve beraberlik konuşuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?