ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Karşıyaka taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Sezonun ilk iç saha maçında Amasyaspor FK'yı ağırlayacak olan Karşıyaka, taraftarlarıyla buluşacak.

Son iç saha maçını geçen sezon 16 Mayıs'ta Belediye Kütahyaspor'la oynayan Karşıyaka, taraftarıyla 125 gün sonra ilk kez buluşacak. Bu sezon tek hedefini şampiyon olarak belirleyip Adem Büyük, Yasin Ozan, Cenk Ahmet gibi isimleri transfer ederek yıldızlar topluluğu bir kadro oluşturan Karşıyaka, Alsancak Stadı'nda yıllar sonra dolu tribünler önünde oynamayı istiyor.

Geçen sezon yıllarca doldurduğu Alsancak Stadı'na 8 sene aradan sonra dönen Karşıyaka, en fazla 6 bin 415 biletli seyirciyi tribünlere çekti. Karşıyaka'nın 24 Eylül 2022'de Şile Yıldızspor'la oynadığı maçı 6 bin 415 kişi izlerken ardından takımın istikrarsız performansıyla her geçen hafta tribündeki taraftar sayısı azaldı. Bu sezona ilk hafta Eynesil Belediyespor deplasmanındaki 3-1'lik galibiyetle zirvede başlayan Karşıyaka'da taraftarları her zaman olduğu gibi tribüne davet eden Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü, "Şampiyonluk yolunda ilk ateşi taraftarımızla birlikte yakmak istiyoruz. Taraftarımızın müthiş desteğiyle kazanıp, Karşıyaka'ya eski yıllardaki gibi konvoyla birlikte dönmek istiyoruz" dedi.

Bu sezon bir bilet firmasıyla anlaşarak kağıt bilet dönemini kapatan Karşıyaka'da sezonluk kombinelerden sonra Amasyaspor maçının online biletleri demaraton üst ve deplasman 75, maraton alt 100, numaralı 125, VIP A ve C 300, VIP B 500 TL'den satışa çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Tugay: Kadınların istihdama katılmasına destek sunuyoruz
Sonraki Haber Apple'ın Yeni S9 Çipi Apple Watch Ultra 2 Deneyiminde Devrim Yaratıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?