ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Su Sporları Merkezi açıldı

Karşıyaka Su Sporları Merkezi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Su Sporları Merkezi açıldı

Karşıyaka Belediye Spor Kulübü'nün Su Sporları Merkezi Bostanlı Balıkçı Barınağı'nda açıldı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından Balıkçı Barınağı'nda oluşturulan özellikle Kano Kurs Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Su Sporları Merkezi açılışını Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar yaptı. Açılış törenmine CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Karşıoyaka Belediye Başkan Yardımcısı ve Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Murat Özel, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şube Başkanı ve Yelken federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Evlioğlu ile Karşıyaka Yelken Şube yöneticileri katıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka’yı körfezimizden, denizimizden ayrı düşünmek olası değildir. Dahası, deniz Karşıyakalılık Kültürü’nün ayrılmaz bir parçasıdır. ‘Karşıyaka Belediyesi Su Sporları Merkezi’ bu gerçeğin yeniden anımsanmasına, deniz kültürümüze ve su sporlarının gelişmesine büyük katkıda bulunacaktır. Karşıyaka’nın bu bağlamda öteden beri gösterdiği çabalara, bir de bu tesisle katkıda bulunacak; özellikle yeni kuşakları denizle buluşturacağız. En büyük dileğimiz, merkezimizin yaygınlaşması, körfezimizin ulusal ve uluslararası su sporlarına layık olduğunca açılmasıdır. Karşıyakamıza ve İzmirimize güzellikler getirmesini diliyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican'dan Kocaoğlu'na yanıt!..
Sonraki Haber Kaf Kaf, İtalya'da galibiyet peşinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?