ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Stadı'ndaki sondaj çalışmalarında sona yaklaşıldı

Karşıyaka Stadı'ndaki sondaj çalışmalarında sona yaklaşıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı'ndaki sondaj çalışmalarında sona yaklaşıldı

Karşıyaka Stadı inşaatının zemin etüdü kapsamında yapılan sondajların sonuncusu, KSK yelken tesisleri kayıkhanesinin önünde devam ediyor.

www.karsiyakahaber.com muhabirinin yüklenici firma yetkililerinden aldığı bilgilere göre, kulübe gelir getirmesi amacıyla projeye dahil edilen sosyal tesislerin inşa edileceği alanda, TOKİ uzmanlarının gözetiminde başlayan sondaj çalışması yaklaşık bir hafta içerisinde tamamlanacak.
Firma yetkilileri, Karşıyaka Stadı inşaat alanında bugüne kadar yapılan sondaj ve zemin etüdü çalışmalarından hiçbir olumsuz durum tesbit etmediklerini, zeminin stad inşaatı ile inşa edilecek 5 katlı binalar için son derece uygun olduğunu belirtiler.
Firma, zemin örneklerinin laboratuvar analizlerinden sonra, diğer projelerle birlikte Karşıyaka Belediyesi'ne inşaat için ruhsat müracaatı yapmayı planlıyor. Karşıyaka Belediyesi'nin , inşaat ruhsatı vermemesi durumunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığına müracaat edileceği de belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca:''Devamı gelecek...''
Sonraki Haber Kaldırımı kazdılar ve bıraktılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?