ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları başladı

Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları başladı

Yıkımı tamamlanan Karşıyaka Stadı'nda yapılacak 15 bin kişilik yeni stat için fore kazık ve zemin çalışmaları başladı.

"Yüz yıllık hayalimize her gün biraz daha yaklaşıyoruz" diyen Başkan Ali Erten, şöyle devam etti:"Adım adım ve sabırla yürüttüğümüz stat inşaatımızın en önemli aşamalardan birindeyiz. Zemin ve fore kazık çalışmaları yaklaşık 3 ay sürecek. Ondan sonra üst yapıları görmeye başlayacağız. Bütün çabamız, bir an önce kendi stadımızda oynamak, geleceğe daha emin adımlarla yürümek için. Yakında stat alanına koyacağımız kameralardan inşaat canlı olarak izlenebilecek."

Öte yandan Başkan Ali Erten ile kulübün en büyük destekçisi Yaşar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar bir araya geldi. İkili, Çeşme Altınyunus Otel'de yapılan görüşmede kulüp, salon ve Euroleague ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Erten ve Yaşar, önümüzdeki hafta tekrar görüşecek. Karşıyaka'yla Yaşar Holding arasında her yıl tekrarlanan sponsorluk anlaşmasının önümüzdeki günlerde yenilenmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Onur Belge vefat etti
Sonraki Haber Dumlupınar: İlerleyen haftalarda lige damgamızı vuracağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?