ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı'nda sondaj çalışmaları hızlandı

Karşıyaka Stadı'nda sondaj çalışmaları hızlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı'nda sondaj çalışmaları hızlandı

TOKİ tarafından ihalesi yapılan 15.000 kişilik Karşıyaka Stadı’nda, müteahhit firmanın yürüttüğü sondaj çalışmaları hızlandırıldı.

Firma adına sondajları yürüten Jeoloji Mühendisi Cemal Serdar Sarı, toplam 11 adet sondaj kuyusu açacaklarını, bunun şu ana kadar 4 adedini tamamladıklarını , kalan 7 kuyunun da 10 gün içerisinde tamamlanacağını, şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.
Jeoloji Mühendisi Cemal Serdar Sarı, www.karsiyakahaber.com 'a şu açıklamayı yaptı: “Şu ana kadar 4 adet sondaj kuyusu açtık. Zeminde yapılaşmaya olabilecek engel herhangi bir durumla karşılaşmadık. Yaklaşık 25 metre derinliğe kadar iniyoruz.Kalan işlerimizi yaklaşık 10 gün içerisinde tamamlayacağız. Daha sonra aldığımız örnekler laboratuar ortamında analiz edilecek. Laboratuar çalışmaları yaklaşık olarak bir hafta süremizi alacak. 15-20 gün içerisinde sonuç raporlarını teslim etmiş olacağız. Zemin yapısı itibarı ile şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Muhtemelen zemin enjeksiyonu veya kazık kullanılarak tribünler inşa edilecek. Hanginsin tercih edileceğine  vereceğimiz sonuçlara göre statik mühendisleri karar verecek” dedi.
TOKİ'den Karşıyaka Stadı İhalesini alan Ali Acar İnşaat’ın , göre zemin sondajlarından  elde edilecek verilere göre statik projeleri hazırlatacağı ve hazır olan mimari projelerle birlikte inşaat ruhsatı için zaman geçirmeden Karşıyaka Belediyesi’ne müracaat edeceği  öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka AG İstanbul'da sonuncu oldu
Sonraki Haber Başkan Akpınar'ın pazar gezmesi Sancaklı'ya...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?