ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı'nda Kaf Kaf çektiler...

Karşıyaka Stadı'nda Kaf Kaf çektiler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı'nda Kaf Kaf çektiler...

İzmir'de stat problemi ve polimikleri devam ederken, taraftarların da passolig protestosu sürüyor. Ligdeki ilk maçını Buca'da oynamak zorunda kalan Karşıyakalı futbolcular bu önemli maçta beklenen seyirciyi yanında bulamadı.

Karşıyakalı taraftarların bir kısmı Buca Stadı'nı, bir kısmı da passolig'i protesto ederek maça gitmedi. Buca'ya giden taraftarlardan bazıları da maçın oynandığı Yeni Buca Stadı'na girmedi ve stadın çevresinden tezarühatlarıyla takımlarına destek oldu.
Karşıyaka'da kalan bir grup Karşıyaka taraftarı da aynı saatlerde Karşıyaka Yalı'daki Karşıyaka Stadı'na giderek, tribünlerde yerini aldı ve maç boyunca takımlarını sanki statta maç yapıyormuş gibi destekledi. 90 dakika Kaf kaf çeken Karşıyakalılar, daha sonra da dağıldı...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Belediye Başkan Yardımcısı odasında sürpriz nikah...
Sonraki Haber Hayatı sahnede öğretiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?