ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı yeni bütçeye girmeyebilir

Karşıyaka Stadı yeni bütçeye girmeyebilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı yeni bütçeye girmeyebilir

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Yeni Asır'ın 120 kuruluş yıldönümünü kutladığı baloda, kulüp yöneticilerine bu konudaki endişelerini dile getirdi. Yıldırım, ruhsat ve yargı sürecinin başlatılması gibi engellemeler nedeniyle, KSK ve Göztepe statları için ayrılan 120 milyon liralık ödeneğin, yeni bütçeye girmeme durumu olduğunu söyledi.

Yıldırım, "İzmir'de iç çekişmeler var. Bir yandan KSK Stadı'nın etrafındaki halk, diğer yandan Karşıyaka ve Büyükşehir belediyeleri mahkemeye gitti. Belimizi büken bu. Mahkemeleri geri çeksinler, statları en kısa sürede teslim edelim" dedi. Yıldırım, "Statlar yapılırsa KSK ve Göztepe yılda 10'ar milyon lirayı aşkın bir gelir elde edecek" şeklinde konuştu.

Yıldırım plan-projesi hazır olan KSK Stadı gerçekleşmez ve başka yerlerde macera aranırsa yeşil-kırmızılı kulübün zarara uğrayacağını belirtti ve "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 120 milyonluk tahsisi geri çekmemesi için büyük çaba sarfediyorum. İzmirliler maç oynayacak stat bulamamaktan yakınırken, devletin yapacağı yatırımların engellenmesine anlam veremiyorum" ifadesini kullandı.

Yeni Asır'ın 120. yıl balosunda, Yıldırım'ın statlar konusunda KSK 2. Başkanı Azat Yeşil ve eski yöneticiler Ali Erten ile Volkan Sintaç ile yaptığı görüşmeye tanık olan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da statların yapımı için gerekli anlaşmanın sağlanması konusunda çaba harcayayacağını söyledi. Susam, 29 Ekim törenlerinden sonra Binali Yıldırım'ın, Belediye Başkanları Aziz Kocaoğlu, Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyakalı yöneticilerle biraraya gelmesine ve çözüm için bir yol bulunmasına çalışacağını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKSEV ve MGDC'nin Panorama Projesi meyvelerini verdi
Sonraki Haber Michel Camilo AASSM'de büyüledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?