ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı siyasilerin gündeminde

Karşıyaka Stadı siyasilerin gündeminde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı siyasilerin gündeminde

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı Ankara'ya çıkarma yaparak Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar ve AK Parti İzmir Milletvekillerini ziyaret etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karşıyaka'yı ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Abdullah Mertoğlu, "Sayın Bakanım Binali Yıldırım'a, Genel Başkan Yardımcımız Nüket Hotar'a ve AK Parti İzmir Milletvekilleri'ne göstermiş oldukları ilgiye AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'mız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Başbakanımız'dan İzmir'e gerçekleştireceği bir programda Karşıyaka'yı da ziyaret edeceğinin sözünü aldık" diye konuştu.

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın Karşıyaka'ya yapılacak stadyumun mahkeme kararıyla durdurulması nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden Mertoğlu, "Sayın Bakanımız İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mahkemede şikayetini geri çekmesi halinde Karşıyaka Stadyumu'nun bir an önce bitirmeyi arzuluyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka savunmasını verdi
Sonraki Haber Sosyal medyadan Kaf Kaf’a destek yağdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?