ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı için yeni haber...

Karşıyaka Stadı için yeni haber...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı için yeni haber...

İnşaatı 2015 yılında başlamasına ve bugüne kadar yaklaşık 16 milyon TL harcanmasına rağmen açılan davalar nedeniyle yapımı duran Karşıyaka Stadı ile ilgili yeni bir haber AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'den geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İmar Barışı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığına müracaat ederek, "Yapı Kayıt Belgesi" aldı ve inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımları da tescil edildi.
Karşıyaka Stadı'nın yapımına devam edilmesi noktasında, yasal engellerin ortadan kalkması açısından önemli bir aşamaya gelindi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, 'Dünya Karşıyakalılar Günü'nde sevindirici haberi duyurarak, "Bütün Karşıyakalıların dört gözle beklediği, Karşıyaka Spor Kulübümüzün geleceğine imza atacak bu stat tamamlanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kurumlar Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi
Sonraki Haber Dünya Karşıyakalılar Günü'nde Pınar Karşıyaka'dan şok!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?