ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı için meşaleli protesto

Karşıyaka Stadı için meşaleli protesto

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı için meşaleli protesto

Sosyal medyada, "Stadımızda ilk maçımıza çıkıyoruz, tribünde ilk meşaleleri yakıyoruz" sloganıyla örgütlenen 500 civarında Karşıyakalı, saat 19.45'te stat arazisinde buluştu.

Tribün temelleri üzerinde toplanan yeşil-kırmızılılar, saat 20.20'de aynı anda meşaleleri ateşledi. Başkan Mutlu Altuğ ve Asbaşkan Serdar Işıldar da taraftarlarla birlikte eyleme katılıp tezahürat yaptı.Taraftarlar, meşale şovunun ardından tezahüratlar ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla geceyi inletti. Havai fişek gösterisi de Karşıyakalıların eylemine renk kattı. Başkan Mutlu Altuğ, stadın zaten var olan yerinde yenileneceğini hatırlatarak, "Artık bir an önce stadımıza kavuşmak istiyoruz. Projeye herkesin destek olmasını, engel çıkarılmamasını talep ediyoruz. Her platformda stadımızın takipçisiyiz. Taraftarımızdan ricam, bizi haklı davamızda haksız duruma düşürecek davranışlardan kaçınmaları" dedi.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otomobil tramvaya çarptı...
Sonraki Haber Karşıyakalı öğrencilerin ''Bilim Şenliği'' heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?