ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı davasına ret kararı…

Karşıyaka Stadı davasına ret kararı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı davasına ret kararı…

Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak yeni statların ihalesinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan davayla Ankara 18. İdare Mahkemesi kararıyla iptal edilmesinin ardından bir başka davada, bu defa farklı bir karar verildi.

Ankara 3. İdare Mahkemesi, Şehir Plancıları Odası'nın Karşıyaka Stadı için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) ile Toplu Konut İdaresi aleyhine açtığı ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması davasında talebin reddini kararlaştırdı. Mahkeme, gerekçeli kararında ihale iptali ve yürütmenin durdurulması hükmünü, yalnız idari işlemin uygulanması halinde telafisi güç veya imkansız zararların doğması ve idari işlemin açıkça hukuka aykırı olması şartlarının birlikte gerçekleşmesi durumunda verebileceklerini belirtip bu şartlar gerçekleşmediği için talebin reddedildiğini belirtti.
Kulüpler, yüklenici firmalar ve GSGM, 18. İdare Mahkemesi'nin ihaleleri iptali kararı için Danıştay'a yapılan itirazdan olumlu sonuç bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egeli İhracatçılar'dan AK Parti İzmir'e ziyaret
Sonraki Haber BATÜDER Vali Toprak'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?