ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı Danıştaylık!

Karşıyaka Stadı Danıştaylık!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı Danıştaylık!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Yönetim Kurulu sosyal medyadan, “Yılan Hikayesi”ne dönen Karşıyaka Stadı'nın hukuki süreci hakkında açıklama yayınladı:

Açıklama şöyle:
“2015 yılında inşaatı başladığı halde yarım kalan Karşıyaka Stadı ile ilgili olarak devam eden hukuki süreçte 7 özel şahıs tarafından, imar planının ve projenin iptali doğrultusunda yapılan itiraz ve sonucunda açılan iptal davası, yerel mahkemede ve sonrasında İzmir Bölge İstinaf Mahkemesi’nde, Danıştay itiraz yolu açık olmak üzere reddedilmişti. Güncel durum itibarı ile; davacı 7 kişiden 1 kişi davadan çekilmiş, ancak 6 kişi; Danıştay 6. Dairesi 2020/7923 Esas sayı numarası ile davayı 16.08.2020 tarihinde temyiz etmişlerdir.  İZVAK olarak, daha önce de olduğu gibi Karşıyaka Spor Kulübü’müzün yanında davanın müdahili olarak gereken savunmaları yapmaya devam edeceğiz.  Uzun hukuk sürecinde, telafisi mümkün olmayacak şekilde kaybedilen zamanın ne kadar değerli olduğunun bilincinde olarak üzüntülerimizi paylaşıyoruz.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3
Önceki Haber Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden aşure etkinliği...
Sonraki Haber Ayak Tenisinde Örnekköy Tayfa şampiyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?