ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü'nden sandık kararı

Karşıyaka Spor Kulübü'nden sandık kararı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü'nden sandık kararı

Karşıyaka'da aylardır tepkilerin hedefi olan yönetim, mali kongreye saatler kala olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı.

Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nda bugün saat 17.30'da düzenlenecek mali kongrede yönetimin ibra edilip edilmeyeceği tartışılan, seçim önergesinin oylamaya sunulması beklenen yeşil-kırmızılılarda 5.5 yıldır görevde olan Başkan Turgay Büyükkarcı, dün gece yönetimini toplayıp sandığa gitmeye karar verdi. Kaf-Kaf'ta Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda düzenlenmesi planlanan seçimli genel kurulun ilk tarihi 5-6 Ağustos, yasal çoğunluk aranmadan düzenleneceği tarih ise 12-13 Ağustos olarak belirlendi.

Başkan Büyükkarcı'nın son günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle göreve talip olmayacağı öğrenildi. Daha önce mali kongre tarihinin yaz ortasına alınmasının eleştirildiği Karşıyaka, seçim kararıyla liglerin başlamasına yaklaşık 1 ay kala sandığa gidecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka, Bilal Ceylan transferini açıkladı
Sonraki Haber Sürdürülebilir enerji Karşıyaka’da 2,7 Milyon lira tasarruf sağladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?