ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü yönetiminden istifa geldi

Karşıyaka Spor Kulübü yönetiminden istifa geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü yönetiminden istifa geldi

Taraftarın istifa veya kongre çağrısı yaptığı Karşıyaka yönetiminde ilk istifa geldi.

 Son 5.5 yıldır Turgay Büyükkarcı'nın başkanlık koltuğunda oturduğu yeşil-kırmızılılarda 2020-2021 sezonunda basketbol şube başkanı olarak görev yapan Cem Karas, yönetimden istifa etti.

Pınar Karşıyaka'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde final oynadığı 2021'de potada şube başkanlığını yürüten Cem Karas, istifa dilekçesinde dikkat çekici ifadelerle yönetime kongre kararı alma çağrısı yaptı. Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü'nün de uzun süredir kongre çağrısı yaptığı Karşıyaka'da başkan Turgay Büyükkarcı, seçimli kongreye gitmeyip futbol şubesini yönetim dışından isimlerle yeniden oluştururken, Karas gibi huzursuz olan başka yöneticilerin de istifa edebileceği belirtiliyor. Cem Karas, istifa dilekçesinde, "Sayın başkanım, sayın yönetim kurulu üyeleri, bugüne kadar gerek taraftarı, gerek şube başkanı ve gerekse yönetim kurulu üyesi olarak gönülden bağlı olduğum, maddi ve manevi anlamda zaman ve katkı sağlayarak her türlü zorluklarla, engellerle mücadele ederek değerli yöneticilerle tüm enerjimi vererek kulübümün her alanda ve anlamda daha başarılı olması için uğraştığım ve güzel işlere imza attığımı bildiğim Karşıyaka Spor Kulübü´ndeki yönetim kurulu üyeliğimden bugün ayrılıyorum. Bu ayrılış sadece yönetim kurulu üyeliğimden ayrılış olup, taraftar ruhum ve gönül bağım elbette ki devam etmektedir. Bu gönül bağı ile kulübümüzün değerli taraftarlarının ve camiamızın dile getirilmesini arzu ettikleri birkaç hususu yoğun olarak gelen çağrılarına daha fazla sessiz kalamayarak sizlerle paylaşmayı görev addediyorum" dedi.

"Kulübümüzün özellikle futbol branşında yaşamış olduğu hayal kırıklıkları ve diğer branşlarda yaşanan kurumsal olmayan bu çerçevede profesyonellikten uzaklaşan ve kulübün etik anlayışı ve işleyişinden ayrışan yönetim şekli ve tutumu, yönetim kurulu üyeliğinden ayrılma kararını almamda önemli etken olmuştur" diyen Karas, "Sayın Başkan Turgay Büyükkarcı'nın kulübümüz için yapmış olduğu fedakarlıkları ve çabaları asla görmezden gelinemez. Bu süreçte hiçbir muhalif grup ya da kişi ile iş birliği içerisinde olmadım, kulüp ve yönetimin menfaatine olmayacak hiçbir oluşumda yer almadım. Diğer taraftan, yaşanan fikir ayrılıkları, hayal kırıklıkları ve yukarıda belirttiğim kurumsallıktan uzaklaşan yönetim şekli nedeniyle, mevcut yönetimin seçime giderek tekrar güven oyu alması ya da yeni bir yönetim kurulunun göreve gelmesinin kulübümüz açısından çok daha değerli olacağı inancındayım" ifadelerini kullandı.

dha

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes bayram tatiline hazır
Sonraki Haber Kenan Sipahi'ye Beşiktaş kancası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?