ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı'dan açıklama...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı'dan açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı'dan açıklama...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, bugün ajanslar tarafından geçilen, "savcılığın zorla getirilme" haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bu konudaki yazılı açıklama şöyle:

Kamuoyuna duyuru,
Bugün, 1 yıldır mahkemeye ifade vermeye gitmediğim gibi tamamen yanlış ve ahlaksızca bir haber, malum kişilerce bir haber ajansına servis edilmiş olup malum eski başkan da buna yorum yapmıştır. Gerçek şudur ki daha 15 gün önce adı geçen eski başkanla ilgili kulübü zarara uğratmasından dolayı görevi suiistimalden savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Savcılık tanık olarak beni dinlemek için davet etti. Bulunduğumuz suç duyurusu ve tanıklık sürecinde tarafımca birçok kez savcılıkla temas kurulmuştur. “İfade vermeye gitmedi, 1 yıldır aranıyor” gibi bir algı yaratmak en hafif deyimle ahlaksızlıktır. Basın kuruluşunu haberini tekzip etmeye davet ediyorum. Adı geçen eski başkanın kulübümüze açtığı davayla ilgili aynı haber ajansına geçtiğimiz 19 Mart’ta servis ettirdiği, “Turgay Büyükkarcı yönetiminin bugüne kadar yaptığı tüm işlemler yok hükmündedir” şeklindeki haberin de gerçek dışı olduğunun Karşıyaka 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin bu eski başkan ve avukatının tedbir taleplerini 1 Nisan’daki ara kararıyla reddetmesiyle kanıtlandığını hatırlatırım.
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı
Turgay Büyükkarcı
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Ankara'da fark yedi...
Sonraki Haber Başkan Dr. Tugay, çiçek yerine bağış önerdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?