ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka sözleşmesi biten futbolcularla yeniden anlaşmayacak

Karşıyaka sözleşmesi biten futbolcularla yeniden anlaşmayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka sözleşmesi biten futbolcularla yeniden anlaşmayacak

Yeni sezon öncesi sözleşmesi biten 10 isimden yalnız Fatih Taşdelen'le yeniden anlaşan Karşıyaka, iç transferde diğer oyuncularla nikah tazelemeyi düşünmüyor.

Kontratı biten futbolculardan Metin'in Elazığspor'a gittiği yeşil-kırmızılılarda Yusuf, Fatih Ergen, Aykut'un yanı sıra altyapı patentli Özgür, Namık Barış ve Erdoğan ile kiralık gelen Ferhat serbest kalmıştı. Geçen sezon bitmeden 5 futbolcunun ayrıldığı, 9 ismin daha yolcu olduğu Karşıyaka, ligdeki yeni statü gereği üst liglerden genç oyuncuların transferine yönelecek.

Dış transferde şu ana kadar Belediye Kütahyaspor'dan stoper Erdinç, 52 Orduspor FK'dan orta saha Sefa Küpeli, Düzcespor'dan orta saha Emre Keleşoğlu ve Vanspor'dan kaleci Haydar Yılmaz'la sözleşme imzalayıp 4 nokta takviye yapan Karşıyaka, Fenerbahçe, Gençlerbirliği gibi takımların kamp kadrolarından elenecek gençleri bekliyor. Ligdeki yine statü gereği 22 yaş ve altında 2 futbolcuyu 11'de oynatıp, toplam 6 genci maç kadrolarına alması şart olan Karşıyaka, sol kanat ile sağ-sol bek arıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Çiğli Belediyesi'nden örnek tarım uygulaması
Sonraki Haber İzmir'de suya yüzde 43,47 zam

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?