ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Soner Tolungüç ile devam ediyor

Karşıyaka Soner Tolungüç ile devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Soner Tolungüç ile devam ediyor

Karşıyaka, geçtiğimiz günlerde anlaşamadığı ve taraftarın baskısıyla tekrar görüşme gerçekleştirdiği Soner Tolungüç ile anlaşmaya vardı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Soner hocamızla zaten gönül birliğimiz var. Daha önce söylediğim gibi, inşallah kendisiyle uzun yıllar birlikte çalışacağız. Hocamızla aramızda para problemi yaşanmadı. Güzel bir birlikteliğimiz var ve bunu sürdürmek için yola devam ediyoruz. Hedefimiz yeni sezonda yine şampiyonluk olacak” dedi.

Soner Tolungüç ise, “Karşıyaka Spor Kulübü’ne olan sevgim çok büyük. Yeniden Karşıyaka'da görev yapacağım için heyecanlıyım. Başkanımızla yaptığımız görüşmede alacağım ücretle ilgili hiçbir konuşmamız olmadı. Yönetimimizin uygun göreceği rakamla sözleşme yenileyip göreve devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençler Pamucak'a akın etti
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol Şubesi görev bölümü yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?