ANA SAYFA > İZMİR > Gençler Pamucak'a akın etti

Gençler Pamucak'a akın etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençler Pamucak'a akın etti

Ege'nin vazgeçilmez şehir plajlarından biri olan Efes Selçuk Pamucak sahili bu yaz yine doldu taştı.

Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra yüzlerce kampçı da Efes Selçuk Pamucak Sahili’ne akın etti. Her yaz hafta içi ve hafta sonu Pamucak'ta günübirlik kamp kuran ve sahilin tadını çıkaran gençler, aynı zamanda Efes Selçuk ilçe merkezini de gezerek;  yemek yiyip esnaftan alışveriş yaptılar.  Pandemi dolayısıyla zor günler yaşayan Efes Selçuk esnafı, Pamucak'ı gençlerle buluşturan Efes Selçuk Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Türkiye'nin en uzun sahil şeritlerinden biri olan Pamucak, bu yaz yine vazgeçilmez oldu. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen yazlıkçıların uğramadan geçmedikleri sahil olan Pamucak, ilçe esnafına da katkı sağlamakta öncülük ediyor. Pandemi sürecinde oldukça zor durumda kalan ilçe esnafı, tüm tedbirlerini alarak Efes Selçuk Pamucak Sahili’ni günübirlik kampçılara açan ve gençlerin ilçe esnafından alışveriş yapmasını sağlayan Efes Selçuk Belediyesi’ne bir kez daha teşekkür ettiklerini belirttiler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balçova Halk Dansları'na uluslararası ödül
Sonraki Haber Karşıyaka Soner Tolungüç ile devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?