ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Soner Tolungüç ile anlaşamadı

Karşıyaka Soner Tolungüç ile anlaşamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Soner Tolungüç ile anlaşamadı

Karşıyaka futbol takımı sözleşmesi sona eren teknik direktör Soner Tolungüç ile yaptığı görüşmeler sonucunda, anlaşma sağlayamadı ve yolların ayrılmasına karar verildi.

Karşıyaka futbol takımını aldığı son sıralardan play offa kadar çıkaran ve final oynatan Soner Tolungüç ile anlaşamayan Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi, resmi web sitesinden ayrılığı şöyle duyurdu: 

"Teşekkürler Soner Tolungüç
Sözleşmesi sona eren Teknik Direktörümüz Soner Tolungüç ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, 2020-2021 sezonu için sözleşme şartlarının uyuşmaması nedeniyle yeni sezonda birlikte devam etmeme kararı almış bulunmaktayız.
Göreve geldiği ilk günden bu yana, Futbol Takımımız için emek sarf eden ve salgın nedeniyle tüm futbol camiası için olumsuz gelişen sürece rağmen sezon sonunda bizlere play-off finali heyecanı yaşatan Soner Tolungüç’e, göstermiş olduğu gayret için teşekkür eder, bundan sonraki teknik adamlık kariyerinde başarılar dileriz.
Karşıyaka Spor Kulübü"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Spor sahalarını plajlara döndürmeyin…
Sonraki Haber İzmir'de taksiye zam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?