ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka sezonu açtı...

Karşıyaka sezonu açtı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka sezonu açtı...

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Karşıyaka, akşam üstü yaptığı antrenmanla sezonu açtı...

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana Başkan Mutlu Altuğ ve yöneticiler ile bir grup taraftar katıldı.

Karşıyakalı futbolcular, ilk antrenmanına Legea firması ile sponsorluk anlaşması imzalamasına karşın eski malzemeleriyle çıktı.
2017-18 sezonu için futbol, basketbol ve voleybolda Legea firmasıyla anlaşmanın geç yapılması ve bu nedenle de malzemelerin henüz ellerine ulaşmadığı ifade edildi.
Yeşil kırmızılı ekipte ilk antrenmanda kaleci Behram, Turgay, Ali Kemal yer almadı.

Sağ bek Tugay'ın kulüpten 90 bin TL alacağı nedeniyle geçen ay TFF kanalıyla ihtarname çektiği, parasının da 1 aylık yasal sürede ödenmeyince serbest kalma hakkını ele ettiği, geçen hafta yönetimle masaya oturup anlaşamayınca ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Yönetimin iç transferde geçen yıldan kalan alacağını ödeyip yeni sözleşme imzaladığı Behram’ın da gerekçesi açıklanmaya sebeple sezon açılışına çağrılmadığı ve 35 yaşındaki file bekçisiyle yolların ayrılacağı öğrenildi. Yönetimin serbest kaldıktan sonra yeni sözleşme imzalayıp takımda kalmasını istediği Ali Kemal ise idmana gelmedi.

Yeşil kırmızılılar sezon hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek. Takım daha sonra kampa gidecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta Okan ve Ali Kemal de tamam...
Sonraki Haber Karşıyaka Kapalı Yüzme Havuzu açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?