ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Sevdası, başsavcıyı emekliye ayırdı...

Karşıyaka Sevdası, başsavcıyı emekliye ayırdı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sevdası, başsavcıyı emekliye ayırdı...

Karşıyaka’da Cumhuriyet Başsavcısı iken İzmir Cumhuriyet savcılığına atandığı için görevinden ayrılan Ekrem Yiğit "sevdalısıyım" dediği Karşıyaka'da avukatlık yapmak için hukuk bürosu açıyor.

2013 yılının Nisan ayında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanmasından bir yıl sonra İzmir Cumhuriyet Savcılığına atanması üzerine "emekli olam üzere" görevden ayrılan Ekrem Yiğit, Karşıyaka’yı çok sevdiği için hukuksal alandaki hizmetini avukat olarak sürdüreceğini belirtti. Yiğit şöyle konuştu:
 “Göreve başladığım gün Karşıyaka’yı çok sevdim. Bundan sonra hukuksal alandaki hizmetimi avukat olarak sürdüreceğim. Karşıyaka bırakılıp gidilecek yer değil. Bu güzellikteki yeri bırakıp gitmem olmazdı. ”
Bir yıllık görevi sırasında Karşıyakalılar tarafından sevilen Ekrem Yiğit’in Perşembe günü saat 15.00 de Karşıyaka Yalı’daki hukuk bürosunun açılışına yoğun bir katılım bekleniyor.
Haber & Fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kabağı görenler gözlerine inanamadı
Sonraki Haber Bostanlıspor İzmir Büyükşehir'i mağlup etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?