ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Karşıyaka, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Şırnak'ta PKK'lı teröristlere karşı yürütülen operasyonlar sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Özel Harekat Polisi Ergin Şara, Beşikçioğlu Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir  Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevliyken geçici görevle Şırnak'a giden ve PKK'lı teröristlerle 26 Nisan'da girilen çatışmada yaralanan Özel Harekat Polisi Ergin Şara, tedavi gördüğü GATA'da dün akşam saatlerinde şehit düştü.  Şehit polis Şara'nın cenazesi GATA'da düzenlen törenin ardından, bugün havayolu ile İzmir'e getirildi. 3 çocuk babası olan Ergin Şara'nın cenazesi Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki evinin önünden son kez geçirildikten sonra cenaze namazı için Bostanlı Beşikçioğlu Camii'ne getirildi. Cenazeye şehidin babası Binali Şara, çocukları, 6 kardeşi, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, meslektaşları, AK Parti ve CHP'li İzmir milletvekillerinin yanı sıra, miting için İzmir'de bulunan MHP'li Meral Akşener ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin annesi Nazlı Şara'nın Erzurum'dan İzmir'e gelmek için uçağa bineceği sırada fenalaştığı ve Erzurum'da hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Şehidin yaklaşık 2 ay önce İzmir'den geçici görevle Şırnak'a gittiği, Şırnak'tan döndükten sonra emekli olacağı belirtildi. Öte yandan şehidin bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilirken, eski eşinin cenazeye katılmadığı görüldü.


Beşikçioğlu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra şehit Ergin Şara'nın cenazesi Bornova Garnizon Şehitliği'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alsancak Gar önü trafiğine neşter
Sonraki Haber Statta tanıştılar, formayla evlendiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?