ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka şehidine ağlıyor...

Karşıyaka şehidine ağlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka şehidine ağlıyor...

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Özel Harekat Polisi Ergin Şara'nın şehit haberi Karşıyaka’daki ailesini yasa boğdu.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle 26 Nisan'da girilen çatışmada yaralanan Özel Harekat Polisi Ergin Şara, tedavi gördüğü GATA'da akşam (Cuma) saatlerinde şehit düştü. Şara'nın Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi 7448/7 Sokak'ta bulunan ailesine şehit haberi ulaştı. Şehit haberini alan Şara'nın ailesi yasa boğulurken evli ve 3 çocuk babası Şara'nın İzmir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevliyken geçici görevle Şırnak'a gittiği öğrenildi.
Şara cenazesinin GATA'da düzenlenecek törenden sonra İzmir'e gönderileceği belirtildi. Karşıyaka Beşikçioğlu Camii'nde bugün (Cumartesi) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra şehit harekat polisinin Bornova Garnizon Şehitliği'nde toprağa verileceği ifade edildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Polisin burnunu kırdı, tutuklandı!
Sonraki Haber Sındır: “Damat gelirse Monarşi, başkası gelirse Otokrasi”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?