ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği'nden yeni yıl konseri...

Karşıyaka Sanat Derneği'nden yeni yıl konseri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği'nden yeni yıl konseri...

Karşıyaka Sanat Derneği, büyük yankı uyandıran ve gündemdeki yerini koruyan Türk Sanat Müziği Korosu konserinden sonra bu kez de Çiğli Belediyesi'yle ortak olarak "Çiğli'ye Merhaba Yeni Yıl Konseri"yle Türk Halk Müziği'nde ses getirmeyi ve çıtaların bu alanda da yükselmesini hedefliyor.

Şef Çiğdem Eskici yönetiminde 13 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu'nda muhteşem bir Türk Halk Müziği konseri vereceklerini belirten Karşıyaka Sanat Derneği Koordinatörü Mustafa Orta, "Yılın ilk Türk Halk Müziği konserini Çiğli Belediyesi'nin destekleriyle ortak bir çalışma ile yapacağız. Başkanımız Avni Erboy her zaman olduğu gibi yine her konuda bizlere destek oluyor. Çiğli Belediyesi Kültür Müdürü Nail Çetin'e destekleri için çok teşekkür ederiz. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Şefimiz Çiğdem Eskici yönetiminde çok iyi bir repertuvar hazırladık. Türk Sanat Müziği konserimizden sonra Türk Halk Müziği konserimizle de ses getireceğimize inanıyoruz. Çiğli'de ilk konserimiz olacağı için Çiğli'ye Merhaba Yeni Yıl Konserimize tüm müzik severleri bekliyoruz. Konserimiz ücretsizdir" dedi. 

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Konserine Çiğli Belediyesi'nin yanı sıra Köfteci Ramiz, Emrah Elektronik, Karşıyaka Tarçın Kırtasiye ve Karşıyaka Haber Gazetesi destek veriyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka CHP'ye 2 Serdar aday...
Sonraki Haber Alpan Holding, Karşıyaka’dan dünyaya yayılıyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?