ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosunda 2. Dönem çalışmaları başladı

Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosunda 2. Dönem çalışmaları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosunda 2. Dönem çalışmaları başladı

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosunda yeni dönem çalışmaları şef Cihad İşci yönetiminde Sende Gel Kültür Kafede başladı.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu 15 Martta verdiği başarılı konser sonrasındaki dinlenme arasını tamamladı ve yeni dönem çalışmalarına Karşıyaka Tarihi İstasyon arkasındaki Sende Gel Kültür Kafede başladı.
Şef Cihad İşci yönetiinde 10 Hazirana kadar sürecek olan yeni dönem çalışmalarında konser ardından çıtanın daha da yükseldiğini belirten Karşıyaka Sanat Derneği Genel Koordinatörü Mustafa Orta, "yeni dönem çalışmalarımızı genç şefimiz Cihad İşci yönetiminde başlattık. Şimdi önümüzde bir yurt içi ve 2 yurt dışı konser projesi var. Yeni repertuar ve yeni seslerle korumuzun kadrosunu güçlendiriyoruz. Türk Halk Müziği severlerini de çalışmalarımıza, dolayısıyla koromuza katılmaya davet ediyoruz. Yepyeni sesler keşfetmek ve gizli yetenekleri ortaya çıkarmak en büyük hedefimiz. Bu konuda başkanımız Avni Erboy, başkan vekilimiz Muhsin Gürmen ve sorumlu yöneticimiz Nadire Öksüz'ün çalışmalarını takdir ediyoruz. Bize büyük güç veriyorlar. İyi bir ekip olduk ve Karşıyaka'da müziğin temsilcisi olarak Karşıyaka Sanat Derneği'nin adını çok daha sık duyacaksınız. Bize katılmak isteyenler 0-539-7461847 numaralı telefonumuzdan daha da ayrıntılı bilgi alabilir" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın sportmen yöneticileri
Sonraki Haber Akpınar’dan tarihi Karşıyaka Stadı mesajları!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?