ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosu da hazırlanıyor

Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosu da hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosu da hazırlanıyor

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Korolarının peş peşe vereceği konserlerin hazırlıkları pür neşe devam ediyor.

Türk Sanat Müziği Korosu 30 Mart konserine derneğin merkezinin bulunduğu Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde yaparken, Türk Halk Müziği Korosu da 8 Nisan konserine Sende Gel Kültür Kafede çalışıyor.
Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu son çalışmasında yeni repertuvar üzerinde çalıştı ve solistler şef Çiğdem Eskici'nin verdiği türkülerin ilk provasını yaptı. 
Karşıyaka Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve genel koordinatör Mustafa Orta, konserlerle ilgili olarak şöyle dedi:
"Karşıyaka Sanat Derneği'nin şu anda mevcut üç korosu bulunuyor. Üçü de konser hazırlığında 30 Marttaki Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu konserinden önce Karşıyaka'da ilk kez Mehtap Gönüldaş'ın şefliğinde Karşıyaka Çocuk Koromuz sahne alacak. Ardından Koromuzun harika bir konseri olacak. 8 Nisanda da Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosunun sürprizlerle dolu konserini hep birlikte izleyeceğiz. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Karşıyaka Çocuk Korosu çalışmalarına hız verdi."
Orta, Türk Halk Müziği Korosuna yepyeni seslerin katıldığını, Çiğli konserinden sonra Karşıyaka konserinin de dört dörtlük geçeceğini, koroya katılmak isteyenleri cuma akşamları Sende Gel Kafeye beklediğini sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nin konuğu Özgür Özel oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Anadolu Üniversitesi sınavı kolay geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?