ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği koro çalışmaları başlıyor

Karşıyaka Sanat Derneği koro çalışmaları başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği koro çalışmaları başlıyor

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu yeni dönem kış çalışmalarına şef Mehtap Gönüldaş yönetiminde başlıyor.

7 Aralık Perşembe günü başlayacak olan çalışmaları yönetecek olan şef Mehtap Gönüldaş, 2024 yılında 3 büyük konser düşündüklerini ve çalışmaların bu hedef dahilinde perşembe günleri saat 15.30-17.30 arasında Bostanlı'da yeni salonda yapılacağını ifade etti. 
Karşıyakalılar başta olmak üzere tüm müzikle ilgilenen bireysel ve koro olarak şarkı, türkü, pop söylemek isteyenleri Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu'na davet eden Mehtap Gönüldaş, "birlik, beraberlik ve ahenk içinde koro çalışmalarımıza geçmiş dönemde olduğu gibi yine devam edeceğiz. Bostanlı'da güzel bir ortamda, modern bir salonda yapacağımız çalışmaları bize olanakları sağlayan başkanımız Avni Erboy ile yönetimimize teşekkür ederiz. 7 Aralık itibariyle koromuz yine güzel işler başaracak. Herkesi birlikte şarkı söylemeye, eğlenmeye bekliyoruz" dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğrencilerden çevre temizliği seferberliği
Sonraki Haber Karşıyaka'da 1 yılda 75 bin metrekare yol onarımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?