ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği 9 Eylül’ü müzikle kutladı

Karşıyaka Sanat Derneği 9 Eylül’ü müzikle kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği 9 Eylül’ü müzikle kutladı

9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü’nü Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun harika şarkılarıyla büyük bir coşkuyla kutladı.

Bostanlı’daki dernek merkezinin de bulunduğu Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde haftalık koro çalışmasını, müzik festivaline dönüştüren Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu günün sevilen şarkılarıyla coşkulu bir gece yaşadı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç’un da izlediği çalışmada koroyu şef Erol Gönüldaş yönetti. Birbirinden güzel şarkı ve türküleri okuyan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu elemanları gecenin sonunda İzmir Marşını seyredenlerle birlikte coşkuyla okudu.
Çalışmada sosyal mesafeye önemle dikkat edildi. Şarkı söyleyenlerin dışında herkes maske taktı ve ateşleri de ölçüldü. 
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yaptığı konuşmada koru elemanları kutladı ve “Bugün 9 Eylül’ nedeniyle sabahtan bu yana koşuyorum. Şu anda 9 Eylülü coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Karşıyaka sanat, spor kenti olacak” dedi. 
Fotoğraflar: SEDAT YILMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayak Tenisinde Örnekköy Tayfa şampiyon
Sonraki Haber Nostaljik Tramvay 66 yıl sonra hizmete yeniden başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?