ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Samsun deplasmanında

Karşıyaka Samsun deplasmanında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Samsun deplasmanında

PTT 1.Lig'de düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Karşıyaka, ligin zor günler geçiren bir başka takımı Samsunspor'a konuk oluyor...

Ligde zor günler geçiren iki takımın mücadelesi saat 18.30'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda başlayacak. TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmayı, hakem Emre Altun yönetecek.

8 maçlık hasret

PTT 1. Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmayı da kazanamayan iki takım, bugün kötü gidişe dur demek için mücadele edecek. Daha önce 39 kez birbiriyle karşılaşan bu iki takımın mücadelelerinde Samsunspor'un 17 galibiyeti, Karşıyaka’nın ise 15 galibiyeti bulunuyor. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasından oynanan resmi müsabakalarda Samsunspor rakip filelere 45 gol gönderirken, Karşıyaka ise Samsunspor filelerine 38 gol atabildi.
Samsun’da oynanan 18 karşılaşmada ev sahibi Samsunspor’un 10 galibiyeti bulunurken, Karşıyaka ise deplasmanda 5 kez kazanabildi. Samsun'da oynanan 3 maç eşitlik ile sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Samsunspor, rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevgiliye en güzel hediye bir hayat kurtarmak...
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?