ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü'ne siperlik...

Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü'ne siperlik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü'ne siperlik...

Korona Virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam eden ve hastanelere siperlik yapan Karşıyaka Süleyman Demirel Lisesi'nden Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına siperlik geldi...

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, bu hassas dönemde herkesin elinden gelenden daha fazlasını yapma gayreti içinde olduğunu ifade ederken, "Sağlık çalışanlarımız olağan üstü gayret gösteriyorlar. Bu çalışan arkadaşlarımıza destekler her geçen gün artıyor. İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün çalışanlarına da Süleyman Demirel Lisesi'nden kendi yaptıkları siperlikler hediye edildi.  Sağlık çalışanlarımız için çok yararı olan siperlikler için Süleyman Demirel Lisesine sağlık çalışanlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Dr. Çığırgil, ayrıca tüm sağlık çalışanlarına Türk Kahvesi hediye eden Osman Avcı'ya da teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de eczanelerden ücretsiz maske dağıtımı başladı
Sonraki Haber İzmir Tabip Odası: Koronavirüsten etkilenen sağlık çalışanlarının barınma sorunu çözülmelidir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?