ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka rotayı gençlere çevirdi

Karşıyaka rotayı gençlere çevirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka rotayı gençlere çevirdi

TFF 3.Lig'de yeni statü gereği 22 yaş ve altında 2 futbolcuyu oynatmak zorunda olan Karşıyaka, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'nin altyapı patentli oyuncularına talip oldu.

Yeşil-kırmızılı ekibin Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'nin altyapı patentli oyuncularına talip olduğu, transferler için bu takımların ilk kamp dönemini beklediği öğrenildi. Kadrosunda yeni statüye göre direkt oynayıp maçlarda 21 kişilik listeye yazılabilecek hazır durumda Mustafa Durgun ve Ferdi Burgaz olan Karşıyaka, hem altyapıdan hem farklı kulüplerden gençlere sarılacak.

Futbol Federasyonu 3'üncü Lig'de uygulanan maç kadrosuna 25 yaş ve üzerinde en fazla 10 futbolcu yazılabilmesi kuralında da değişikliğe gitmişti. Kontenjan engeli kalkarken, 18'den 21 kişiye çıkarılan maç kadrosunda 22 yaş ve altında 6 futbolcu bulundurulması zorunluluğu getirildi. 22 yaş ve altında futbolculardan en az 2'sinin maçlarda ilk 11'de yer alması gerekiyor. Maçların ikinci yarılarında ise yaş sınırı aranmayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Yaz tatilinde Sancar Maruflu Bilim Merkezi’ne
Sonraki Haber Karşıyaka'da kaçak kurban kesimine ceza

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?