ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotary'den minikleri sevindiren proje

Karşıyaka Rotary'den minikleri sevindiren proje

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary'den minikleri sevindiren proje

Karşıyaka Rotary ve Karşıyaka Interact Kulübü Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi yararına “Bir Hikayemiz Var” sloganıyla ortaya çıkardığı yeni projesini tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen lansman gecesi ile duyurdu.

Sık sık sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkan Karşıyaka Interact Kulübü, Karşıyaka Rotary kulübü işbirliği ile yeni projesini tanıttı. "Bir Hikayemiz Var" sloganı ile yola çıkan üyeler, 9 ay boyunca Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi'ni ziyaret etti ve çocuklarla birlikte yaptıkları resimleri tişörtlere bastı.

Resimler eşliğinde çocukların hayat hikayelerini ölümsüzleştirmeyi hedefleyen projede, aynı zamanda bu tişörtler satılarak hastane yararına gelir elde edildi. Üyeler, tişört satışının gelirinin onkoloji servisine tıbbi alet alımı için bağışlanacağını belirtti. Behçet Uz Çocuk Vakfı Başkanı Ülkü Karlı, Karşıyaka Rotary ve Karşıyaka Interact Kulübü'ne destekleri nedeniyle teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Diva, yaz alışverişini İzmir'de yaptı
Sonraki Haber Karşıyakalı küçük erkekler, İzmir şampiyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?