ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotary'den Bornova'ya terapi parkı

Karşıyaka Rotary'den Bornova'ya terapi parkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary'den Bornova'ya terapi parkı

Karşıyaka Rotary Kulübü'nde başkanlık bayrağını devralan Gaye Berköz, yeni hedeflerini “fark yaratmak” olarak belirledi. Berköz ilk olarak Bornova'da engelli vatandaşlara yönelik, iyileşme sürecinde fizik tedavi kadar etkili olan Terapi Parkı kurcaklarını söyledi.

Küçük Kulüp'de gerçekleşen devir teslim törenide, İzmir'de fark yataracak etkinliklerin temelleri atıldı. Rotary 2017-2018 Guvernörü Lütfi Demir, Nurten Demir, Güvernör Yardımcıları Eser ve Ülken Ok ile Salih Şirin ile Rotaract ve İnteractların katıldığı törende, Mert Sarıgüllü, başkanlığı Gaye Berkez'e devretti.

Bu dönem 35. yıllarını kutlayacaklarını söyleyen Berköz, “Rotaryler her zaman fark yaratır biz de kulüp olarak bu yıl gerçekleştireceğimiz projelerle fark yaratacağız” dedi. Amerika ve Almanya'da olan ve kullanımı ücretli olan engellilere yönelik “Terapi Park”ın benzerini Bornova'da 100 bin dolar yatırımla kuracaklarını belirten Berköz “Ancak bu park yurtdışı örneklerinin aksine biz de ücretsiz olacak. Engelli vatandaşlarımızın iyileşmelerine yönelik en az fizik tedavi kadar etkili olan park için Uluslararası Rotary Vakfı'ndan destek alacağız” dedi. Bir Rotary geleneği olan Torunlar Atletizm Yarışması'nın ise “Uluslararası” boyuta taşınacağına dikkat çeken Berköz, “Dünyanın çeşitli ülkelerinden çocuklar, İzmir'i görecek burada tatlı bir rekabet için de ter dökecek” diye konuştu. Karşıyaka Belediyesi'nin desteğiyle Engelli Basketbol Turnuvası'nın da yine potada heyecan fırtınası estireceğini ifade eden Gaye Berköz ayrıca 13-18 yaş arasına yönelik yeni bir İnteract Kulübü kuracaklarını da açıkladı. Devir teslim töreninde konuklar, yeni yönetimi alkışlayarak başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar çalışanları ve esnafla bayramlaştı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 47 kaçak sığınmacı yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?