ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Rota Koleji karşısında zorlanmadı

Karşıyaka, Rota Koleji karşısında zorlanmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Rota Koleji karşısında zorlanmadı

Sezon öncesi 3. hazırlık karşılaşmasında Rota Koleji'ni ağırlayan Karşıyaka, 4 set üzerinden oynanan karşılaşmada rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda seyirciye kapalı olarak oynanan mücadelede Başkan Mutlu Altuğ ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven’in yanı sıra, şube yöneticileri de takımı yalnız bırakmadı. Daha önceki karşılaşmalara Milli Takım’da olan Yasemin Özel olmadan çıkan yeşil kırmızılılar, bu maça Ayşegül Dirgin, Ezgi Akyaldız, Simay Akdağ, Yasemin Özel, Ece Kozdere, Ayça Ceyna Yavuz ve liberoda Melis Alpacar ile tam kadro olarak başladı.

İlk seti rahat bir oyun sergileyerek 25-14 kazanan Kaf Kaf, ikinci sette de rakibini 25-13’le geçmeyi başardı. İlk iki çeyreğe göre daha çekişmeli geçen üçüncü seti de 25-19 kazanmayı başaran Karşıyaka, oynanan ekstra seti de 25-21 kazanarak maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Karşıyaka daha önce oynadığı 2 hazırlık maçında Işıkkent Spor’u 4-1 yenmiş, Arkas Spor’a ise 3-1 mağlup olmuştu.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakada motosikletli kapkaçcıları polis yakaladı
Sonraki Haber Kaf Kaf, Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?