ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka puan kazandıkça primleri artırıyor...

Karşıyaka puan kazandıkça primleri artırıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka puan kazandıkça primleri artırıyor...

Karşıyaka, Bucaspor'u 2-0 yenerek İzmir'deki yenilmezlik serisini 10 maça çıkararak play off barajında kaldı.

İzmir'de son olarak 2 Kasım'da Samsunspor'a, hakemin ceza sahası dışındaki pozisyona verdiği penaltıyla 2-1 yenilen Karşıyaka, o tarihten bu yana İzmir'de oynadığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Ayhan Akman yönetiminde İzmir'de oynadığı 4 maçı da kazanan Karşıyaka, hemşehrileri Bucaspor ve Altınordu'yla bu sezon yaptığı 3 maçtan kayıpsız ayrıldı. Ligde üst üste 2 galibiyetle son 7 haftaya 42 puanla play off yarışında giren yeşil kırmızılılar kalan maçlarda Altınordu, Denizlispor (D), Giresunspor, Alanyaspor (D), Boluspor, Kayserispor (D) ve Adanaspor'la karşılaşacak.
Futbolcular puanları aldıkça da yönetim primleri arttırıyor... Karşıyaka'da derbi öncesi Adana Demirspor galibiyetinin 5'er bin TL'ye çıkarılan primlerinin yarısını ödeyen yönetim, Bucaspor galibiyetiyle birlikte oyunculara bu hafta 6 bin 500'er TL daha dağıtmayı planlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dario Moreno körfezle buluştu...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Ege Rallisi’nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?