ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü krizlere karşı önlemi konuştu

Karşıyaka Protokolü krizlere karşı önlemi konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü krizlere karşı önlemi konuştu

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantıda krizlere karşı alınacak önlemleri konuştu.

Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) ev sahipliğinde Sports International’da düzenlenen sabah toplantısında Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticileri bir araya geldi ve birlikte kahvaltı yaptı.

Kasım ayı toplantısında konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, dünya ve bölge şartlarında zaman zaman istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalabileceklerini, bu durumda en az hasarla kurtulması gerektiğini belirterek şöyle konuştu. “Şartlar zaman zaman bizi istenmeyen durumlar ile karşı karşıya getiriyor ve getirebilir. Bu durumlarda ah vah demek yerine en doğru kararları almak zorundayız. Akıllı hareket etmek zorundayız. Bu gece Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nin üzerine, bitişik arsadaki inşaata ait vinç devrildi. Hemen ilgili arkadaşları toplayıp çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamda eğitim öğretimlerini sürdürmeleri için kararlar aldık. Hıfzıssıhha kurulu kararı ile okulu bir gün tatil ettik.

Gerek tabii gerekse başka türlü nedenler ile afete veya sıkıntıya muhatap olabiliriz. Bu durumda kamuya gerekli hizmeti vermek zorundayız. Hayat devam etmek zorunda. Bunları önceden düşünmek lazım. Arkadaşlarımızla neler yapacağımızı önceden konuşmak lazım.”

KASİAD’ın  ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal,Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Hamdi Süha Barlık, Medikal Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kubba, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Müftüsü Cahit Erhun, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli,SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, GDZ Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, PTT Çarşı Şube Müdürü Aşkın Aslan, Yalı Şubesi Müdürü Nihat Candoğan, Türk Telekom Müdürü Mehmet Yüksel, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Emin Direksiyon Sahibi Özgül Sular, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu,iş adamları Mehmet Çelebi, Kemal Bulug, ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 4 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: 28-30 puan ile ilk yarı hedefimizi tutturmuş olacağız
Sonraki Haber Türkiye'deki Fen Öğretmenleri İzmir'de toplanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?