ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü birlik beraberliği konuştu

Karşıyaka Protokolü birlik beraberliği konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü birlik beraberliği konuştu

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren dönemin ilk aylık toplantısında birlik ve beraberlik konuşuldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliğindeki Gondol Kafe’deki ilk aylık sabah toplantısında Birlik, beraberlik, kardeşlik üzerinde duruldu.

Toplantıda Kaymakam Yücel ve Başkan Akpınar birlik, beraberlik ve kardeşlik üzerine birer konuşma yaptılar.

Başkan Akpınar ülkemizin kritik bir süreçten geçtiğini, şehit haberleri nedeniyle üzüldüklerini belirterek, Karşıyaka’da her kurumda görev yapan, Karşıyaka’da nefes alıp veren her canlı savaşın karşısında, barışın, özgürlüklerin, demokrasinin yanında olan insanlar olduğunu söyledi. Başkan Akpınar sözlerini şöyle sürdürdü. “Birlik bütünlüğümüz, kardeşlik duygumuz Türkiye’de barışı yeniden tesis edecektir. Karşıyaka belediyesi olarak bütün kurumlarımızla işbirliği çerisinde, dayanışma içerisinde kent halkına hizmet etmek için siyasi partilerimizin temsilcileri ile kent halkına hizmet etmek, ortak akılda, ortak paydada buluşarak hizmet etmek üzere var gücümüz ile çalışıyoruz. Bu dayanışmamızı hiçbir zaman, hiçbir şekilde bozmayacağız…”  

Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada Karşıyaka’da hizmet veren hizmetkârlar olarak, birlik ve berberliğimizi her şeyin üstünde tutmak durumunda olduğumuzu belirterek şunları söyledi. “ ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız. Kimden, nereden, hangi şartlardan gelirse gelsin bu asla bizi yanıltmamalı… İçinde bulunduğumuz dönem ve süreç itibari ile verdiğimiz hizmetleri bir de bu yönü ile gözden geçirme de büyük fayda var. Gaflet ve delalet içinde bulunanlara göz yummamalı ortam hazırlamamalıyız. Hizmetlerimizde yol gösterici olmalıyız. Bizler vatanımızın, Karşıyaka’mızın sahibi ve bekçileriyiz.

Karşıyaka Gondol Kafe’deki i toplantıya Kaymakam Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Gülay, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Mal Müdürü Ülkü Uğur, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Gediz Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, SGK Müdürü Tuncel Dağdelen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Öğretmenevi Müdürü Erol Büyükhan, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Turan Şahin, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, Karşıyaka Belediye Başkan yardımcıları  Murat Özel, M.Yavuz Pasa, Kadri Bilgin, Kamuran Türkün, H.Cengiz Türksoy,  Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Murat Işıl, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.A.Yıldızhan Altınışık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, İng Bank Karşıyaka Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Vakıf Bank Karşıyaka Şube Müdürü Hakan Günay, Gazeteci Yazar Avni Erboy, Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, MHP İlçe Başkanı F. Ufuk Öztürk, siyasi partilerden üyeler ve kurum yöneticileri katıldı.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 4 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Ekim ayının toplantısına Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi ev sahipliği yapacak.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'deki Siirtliler Karşıyaka'da buluşacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş'u da yendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?