ANA SAYFA > İZMİR > Karşıyaka protokolü barış ve huzur istedi…

Karşıyaka protokolü barış ve huzur istedi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka protokolü barış ve huzur istedi…

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren dönemin ilk aylık toplantısında barış ve huzur konuşuldu.

Karşıyaka Kaymakamı sadettin Yücel’in ev sahipliğindeki İzmir Vilayetler Evi’ndeki ilk aylık sabah toplantısında barış ve huzur üzerinde duruldu.

Toplantıda Kaymakam Yücel “Hak ettiğimiz barış ve huzuru yaşamamız” dileğinde bulunarak yaptığı konuşmada şunları söyledi “Barış ve huzur içinde birlikte yaşayalım temenni tarafı olsa bir gayret tarafı da var. Bizler kendi kulvarlarımızda, kendi seviyelerimizde sorumlulukları olan ve çalışması gereken insanlarız. Karşıyaka gibi övünerek yaşamaktan ve hizmet etmekten duyduğumuz memnuniyeti, verilecek hizmetleri en iyi şekilde vermeyi de kaçınılmaz kılmaktadır.” 3 yıldır yaptıkları bayram programlarında huzurevi, çocuk yuvası ve şehit ailelerini ziyaret ettiklerini de belirten Kaymakam Yücel, Bunun bir zorunlu devlet görevi olmadığını, bu ziyaretler bizi birbirimize daha yakınlaşmaya, kenetlemeye vesile olmaktadır. Bayramlarda tavsiyem sizlerinde zamanınızın bir kısmını ayırarak, özellikle huzur evindeki yaşlılarımıza uğrayıp ellerini öperek onların yalnız olmadıklarını his ettirmek ve onların mutluluğuna katkı sağlamak açısından çok yararlı olacağını düşünüyorum. Bu bayramda ve her bayramda huzurevine gidip oradaki annelerimizin, dedelerimizin ellerini öptüğümüzde sevinçleri bizi fazlası ile mutlu ediyor.

15 Temmuz kalkışmasına da değinen Kaymakam Yücel, milletin irfan ve anlayışı sayesinde o müessif olayın kolay atlatıldığını belirtti.

Karşıyaka Vilayetler Evi’ndeki i toplantıya Kaymakam Sadettin Yücel, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Hamdi Süha Barlak, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, Medikal Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kubba, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Gediz Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.A.YıldızhanAltınışık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, KASİAD Başkanı SüleymanÖzsakallı, Gazeteci Yazar Avni Erboy, Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, Ak Parti ve MHP parti temsilcileri ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Türkiye’de İlk

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, Beş yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf’ın kızları Arkas Spor’a kaybetti
Sonraki Haber Karşıyaka Kent Konseyi'nde başkan değişmedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?