ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka play off'a kazanarak başladı...

Karşıyaka play off'a kazanarak başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka play off'a kazanarak başladı...

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig Play-Off Yarı Finalinin ilk maçında Karşıyaka 2-1 geriye düştüğü maçta Edremit Belediyesi Altınolukspor'u 3-2 yendi.

Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda saat 18:30'da başlaması gerekirken, maçların sarkması nedeniyle iki saat gecikmeyle başlayan karşılaşmanın ilk setini 25-13 kaybeden Karşıyaka, Edremit Belediyesi Altınolukspor karşısında 2. sette toparlandı ve seti 25-21 alarak durumu 1-1 ile eşitledi.
3. sette rakibi önünde basit hatalarla sayı veren Kaf Kaf, seti, 25-21 kaybetti ve 2. kez geriye düştü: 1-2.
4. sette oyuna hakim olan Karşıyaka Edremit temsilcisi önünde 25-18'lik set üstünlüğüyle durumu 2-2 yaptı ve maçı final setine taşıdı. 
Ligde 2 maçta da yenildiği Edremit Belediyesi Altınolukspor karşısında başarılı bir final seti oynayan Karşıyaka setten 15-8, maçtan da 3-2 galip ayrılarak yarıfinallere kazanarak başladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fuar'da, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'ne büyük ilgi
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden ''Kadın Dostu Kent'' projesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?