ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Fuar'da, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'ne büyük ilgi

Fuar'da, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'ne büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fuar'da, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'ne büyük ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin liderliğinde, Ege Üniversitesi (EÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'na (EGEKAF) katılan Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü Standına büyük ilgi var.

Fuarın ilk gününde müzik dinletileri, öğretmen ve kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi ve savaşçı kadın kostümlerinden oluşan çalışmalar büyül ilgi gördü. 
Etkinlik boyunca devam edecek olan müzik dinletisinin yanı sıra, katılımcılara Halk Eğitimi Merkezileri ve kurslarla ilgili bilgiler veriliyor. İki gün devam edecek fuar, Gaziemir'deki Fuar İzmir A Holünde yer alan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü standının büyük ilgi görmesinden mutlu olduklarını belirten Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, "öğretmen ve kursiyerlerimiz döktükleri göz yaşı ve alın terinin emeklerini bu sergide almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beklenenden daha büyük ilgi bizleri son derece mutlu etti. Halkımızı ve Karşıyakalıları da standımıza bekliyoruz" dedi. .  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Play-Off yarı finalinde ilk maçına çıkıyor
Sonraki Haber Karşıyaka play off'a kazanarak başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?