ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka PAOK'tan rövanşı aldı

Karşıyaka PAOK'tan rövanşı aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka PAOK'tan rövanşı aldı

ULEB Avrupa Kupası F Grubu'nda Pınar Karşıyaka, İzmir'de uzatmada yenildiği Yunan Paok'u deplasmanda 79-74 yendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Paok ilk periyodu 24-20 önde tamamladı. İkinci periyotta da büyük çekişme yaşanırken, Paok soyunma odasına 45-41 üstün girdi. Pınar Karşıyaka, üçüncü çeyrekte de rakibine üstünlük kuramayınca Yunan ekibi bu bölümü de 65-57 üstün bitirdi. Final periyodunda Pınar Karşıyaka muhteşem bir performans ortaya koyarak önce beraberliği yakaladı, ardından da öne geçen İzmir ekibi, salondan 79-74 galip ayrıldı.
Pınar Karşıyaka'nın galibiyetinde 23 sayı kaydeden Strawberry büyük rol oynadı. Dixon (16) ve Diebler (10), PAOK'ta ise Odum (10) çift haneli rakamlara ulaşmayı başardı.

SALON: PAOK Sports Arena
HAKEMLER: Vojinoviç (Hırvat), Obradoviç (Sırbistan), Trawicki (Polonya)
PAOK SELANİK: Langford, Carter (7), Liapis (8), Kakaroudis (8), Charalampidis (21), Odum  (11), Vaughn (7), Margaritis (6), Sloustros (2), Tsochias (4)
PINAR KARŞIYAKA: Dixon (16), Diebler (10), Palaicos (6), Strawberry  (23), Barış (5), Gabriel (3), Ceyhun (5), Mutlu  (9), Yunus, Soner, İnanç
1.PERİYOD: 24-20
DEVRE: 45-41 PAOK lehine
3.PERİYOD: 65-57

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Atatürk'un evini ziyaret etti
Sonraki Haber Yunanlı taraftarlardan Türkiye'ye küfürlü pankart

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?