ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Özgür Soylu'yu unutmadı...

Karşıyaka, Özgür Soylu'yu unutmadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Özgür Soylu'yu unutmadı...

Pınar Karşıyaka, hafta sonu oynayacağı Galatasaray Doğa Sigorta maçının bilet gelirlerinin bir kısmını 11 yıl önce hayatını kaybeden Karşıyaka taraftarı Özgür Soylu'nun ailesine bağışlayacak.

Karşıyaka, 2008 yılında Bandırma'da oynanan Banvitspor-Pınar Karşıyaka maçına giderken, mola verdikleri Balıkesir'deki bir tesiste çıkan kavga sonucu pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybeden Özgür Soylu'yu unutmadı. Soylu'nun 11. ölüm yıl dönümü olan cumartesi günü İzmir'de oynanacak Pınar Karşıyaka-Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşmasında tüm Karşıyaka taraftarları maça siyah tişört giyerek gelme hazırlığı yaparken kulüp yönetimi de 50 liradan satışa çıkacak tam biletlerin 10 lirasını Soylu'nun ailesine verme kararı aldı.

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, "Özgür tam bir Karşıyaka sevdalısıydı. Ölüm yıl dönümü olan 16 Kasım Galatasaray Doğa Sigorta maçına denk geldi. Biz de ailesinin yanında olduğumuzun bir göstergesi olarak Özgür Soylu'nun yeğeni Çınar Özgür'ün eğitimine destek olabilmek adına böyle bir karar aldık. Özgür'ü özlemle anıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yatık binalar için imar planı yapılacak
Sonraki Haber Sertel: Ölümlere seyirci kalmayın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?